پرورش بچه ماهی
آیا شما هم به دنبال پرورش بچه ماهی هستید و تجربه کاری ندارید؟ در این مسیر نکات مهمی وجود دارند که توجه به آنها کمک می کند تا شما پروسه مربوط به پرورش این محصول را در بهترین حالت ممکن انجام دهید. توجه داشته باشید که پرورش بچه ماهی یک پروسه طولانی، پر اهمیت و نسبتا دشوار به حساب می آید که می تواند افراد را با چالش ها و محدودیت های متنوعی مواجه سازد. با توجه به نکاتی که در این مقاله ما برای شما بازگو می کنیم، شما می توانید پروسه رشد بچه ماهی را به اتمام برسانید و از آنها در موقعیت های مختلف استفاده کنید. نکات امروز ما شامل نوع ماهی، محیط پرورش و غیره هستند. پس، اگر شما هم به دنبال پرورش بچه ماهی می باشید ادامه مقاله امروز ما را از دست ندهید.
انتخاب محیط مناسب برای پرورش بچه ماهی
خیلی از افراد به این مسئله توجه نمی کنند ولی انتخاب محیط مناسب برای پرورش بچه ماهی اهمیت زیادی دارد. شما نمی توانید دمای آب یا مواد شیمیایی موجود درون آب را تغییر دهید. بهتر است که با کارشناسان در این زمینه صحبت کنید و مطمئن شوید که بهترین دما و بهترین آب برای بچه ماهی مورد نظر شما کدام است. خیلی از ماهی ها به عنوان ماهی آب شیرین شناخته شده اند. در صورتی که شما آنها را در آب شور بیندازید، می توانید به آنها آ سیب وارد کنید. جالب است بدانید که ایجاد محیط پرورش مناسب برای بچه ماهی شامل جدا کردن آنها از ماهی های بزرگسال و خطرناک هم می شود.
خیلی از افراد به این مسئله توجهی ندارند ولی گاهی اوقات ماهی های بالغ بچه های خود یا دیگر ماهی ها را می خورند. این مسئله می تواند برای پرورش بچه ماهی مشکلات متعددی را ایجاد کند چرا که با خورده شدن بچه ماهی ها، امکان پرورش آنها دیگر وجود ندارد. خیلی از کارشناسان به افراد توصیه می کنند تا بچه های ماهی را از ماهی های بالغ جدا نمایند تا با هیچ مشکل خاصی در این مسئله مواجه نشوید.
البته، این مسئله بسته به نوع بچه ماهی و نوع ماهی های بزرگتر متغیر است. همه ماهی های موجود در دنیا بچه خوار نیستند. بهتر است ماهی های کوچک را از ماهی های بالغ به مدت 2 ماه دور نگه دارید. یک ماهی در عرض 2 ماه به بلوغ می رسد. در این شرایط شما می توانید ماهی های نر و ماده را از هم تشخیص دهید. در این شرایط شما با خیال راحت و بدون هیچ مشکل خاصی می توانید ماهی های پرورش یافته خود را پیش سایر ماهی ها ببرید.
انتخاب آکواریوم مناسب برای پرورش بچه ماهی
دیگر مسئله ای که شما باید برای پرورش بچه ماهی به آن توجه داشته باشید، آکواریوم است. در ابتدا شما باید به این مسئله توجه کنید که ماهی های نر و ماده باید از هم جدا شوند. ماهی های نر و ماده فقط زمان جفت گیری باید کنار هم باشند. چرا که در زمان حاملگی یا در حالت های عادی، ماهی های نر می توانند به ماهی های ماده فشار وارد کنند. با توجه به این مسئله بهتر است که یک یا دو آکواریوم مناسب انتخاب کنید. شما باید آکواریوم هایی را مورد استفاده قرار دهید که اندازه مناسبی دارند.
از آنجایی که همه بچه ماهی های موجود در دنیا آرام نیستند، گاهی اوقات انتخاب یک محیط کوچک برای همه ماهی ها نتایج نا مطلوبی را به همراه خواهد داشت. زمانی که ماهی های آرام نتوانند به راحتی از دست ماهی های تهاجمی فرار کنند، با استرس مواجه شده و سلامتی خود را از دست می دهند. به همین علت هم شما باید محیط پرورش مناسبی را برای رشد ماهی های خود انتخاب نمایید. بسته به نوع و تعداد ماهی های خودتان شما می توانید از آکواریوم هایی که 50 لیتر به بالا ظرفیت دارند استفاده کنید. اگر شما به دنبال پرورش حجم زیادی از بچه ماهی هستید، باید از آکواریوم ها و استخر های خیلی بزرگ نیز استفاده نمایید. در ضمن بهتر است که کمی وسایل تزئینی را در آکواریوم خود قرار دهید. با اینکه ماهی ها به فضای آزاد زیادی نیاز دارند ولی، داشتن جایی که بتوانند با استفاده از آن قایم بشوند و احساس امنیت کنند هم اهمیت زیادی می تواند داشته باشد.
غذا دادن به بچه ماهی
هنگامی که درست کردن محیط پرورش بچه ماهی به اتمام رسید، شما باید به نکات مراقبتی توجه داشته باشید. بچه ماهی ها می توانند از همان خوراکی هایی استفاده کنند که ماهی های بالغ مورد استفاده قرار می دهند. یعنی اگر شما یک نوع خوراکی واحد در محیط کاری یا خانگی خود دارید، می توانید همان را به بچه ماهی بدهید. توجه داشته باشید که بهتر است در ابتدا کار از خوراکی های ریز ریز شده استفاده کنید.
از آنجایی که بچه ماهی ها اندازه کوچکی دارند، شما نمی توانید خوراکی های خیلی زیاد به آنها بدهید و انتظار داشته باشید که رشد خوبی داشته باشند. رشد بچه ماهی بسته به خوراکی که شما به آن می دهید هم متغیر است. میگو های یخ زده و زنده، جلبک و کرم ها هم می توانند گزینه خوبی برای تغذیه بچه ماهی ها باشند. شما می توانید با یک تیم متخصص در این زمینه مشورت کنید تا بهترین غذا را برای ماهی های خود انتخاب نمایید. جالب است بدانید که یک سری ماهی های خاص می توانند فقط از یک سری خوراکی های خاص تغذیه کنند.
پرورش بچه ماهی
استفاده از فیلتر و نمک برای پرورش بچه ماهی
خیلی از افراد معتقد هستند که جدا از به کار گیری گیاهان آبزی برای پرورش بچه ماهی ، باید نمک و فیلتر های مختلف را نیز بر روی محیط پرورش ماهی قرار دهند. این مسئله به صورت کامل اشتباه است. همه ماهی ها به یک چیز نیاز ندارند! برخی از انواع ماهی فقط به آب شیرین نیاز داشته و نمی توانند در محیط هایی که آب گرم دارند زنده بمانند. در این شرایط، بهتر است که از نمک دریایی استفاده نکنید. ولی به صورت کلی استفاده از فیلتر PH می تواند نتایج مطلوبی را برای شما به همراه داشته باشد. چرا که این فیلتر پی اچ آب را مناسب کرده و محیط پرورش بچه ماهی را ارتقا می دهد.